Általános információ

MENU

Helyszín

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
8230 Balatonfüred, Horváth Mihály u. 64.

Füred Hotel ****
8230 Balatonfüred, Széchenyi István út. 20.
Workshopok és szombaton a Magyar Szülészeti és Perinatológiai Aneszteziológiai Társaság szekciója valamint az Egyéb témák szekció helyszíne.

A társaság honlapja

http://mnt.olo.hu

A Regisztrációs Iroda nyitva tartása a kongresszus ideje alatt

2018. május 24., csütörtök 08:00-20:00
2018. május 25., péntek 08:00-19.00
2018. május 26., szombat 08.00-12.00

Kredit pont

Az akkreditáció folyamatban van.

Előadás anyagok leadása

A tudományos anyagok leadása legkésőbb az előadás szekciójának kezdete előtt a programban megadott szünetben és teremben történik. Kérjük ellenőrizze a szekcióját megelőző szünet időpontját, mert nem minden szekciót előz meg közvetlenül szünet! A későn leadott előadás anyagok technikai kivitelezéséért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni. A prezentációk szerkesztésére a leadásnál már nincs mód.

Ebéd (részvételi díj tartalmazza)

Május 24-25.: A Flamingó, Füred, Marina és Akadémia Hotel vendégei a saját szállodájukban ebédelnek. A szállodák 7 perces sétával elérhetők a Konferencia Központból. Az ebédszünetben, korlátozott kapacitással Dotto járatokat is igénybe lehet venni.
Azoknak a résztvevőknek, akik nem a fent említett szállodákban laknak, a Konferencia Központ 1. emeleti éttermében biztosítjuk az ebédet. Május 26.: Az összes résztvevőnek hideg ebédet biztosítunk a Konferencia Központban.

Parkolás

Ingyenes a Konferencia Központ közvetlen parkolójában.
A Füred Hotelbe beosztott szekciók résztvevői, ha nem a szálloda vendégei, nem tudják igénybe venni a hotel parkolóját, ezért kérjük az itt zajló szekciókra ne autóval érkezzenek, mert a környéken nincs parkolási lehetőség csak a Konferencia Központnál.

Térkép