Kedves Kolléganők és Kollégák!

A tavalyi rendezvény sikerére alapozva a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája idén ismét megrendezi kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamát. Az idei rendezvényt 2014. november 21-22-én tartjuk, Update 2014 címmel, a tavaly is kiváló hátteret biztosító visegrádi Thermal Hotelben.

Az előadások megtartására a klinika munkatársai mellett az adott témakör vezető hazai szaktekintélyeit kértük fel. Nagy örömünkre szolgál, hogy számos kiváló barátunkat köszönthetjük rendezvényünkön előadóként, akik a felkérést első szóra, készséggel fogadták el.
A továbbképző tanfolyam során kifejezetten a gyakorló nőgyógyász mindennapi munkája során felmerülő kérdésekre koncentrálunk, az elmúlt év legfrissebb információit összefoglalva. Az előadások időtartama egységesen 15 perc, sajnos csak így biztosítható, hogy az adott rövid idő alatt minél több szakmai kérdést érinthessünk. Az egyes kérdéseket nem tematikus csoportosítás mentén tárgyaljuk, úgy gondoljuk, hogy az előadások kaleidoszkópszerű egymás utánisága a figyelem fenntartása érdekében kifejezetten előnyös lehet.

A Tanfolyam kreditpontos vizsgával zárul (32 kreditpont). A téli ünnepek előtti találkozással a szakmai továbbképzésen túl jó lehetőség adódik a szülészetnőgyógyászat aktuális kérdéseinek megbeszélésére, a kollégákkal történő kikapcsolódásra is. Azt reméljük, hogy a gyönyörű környezet ismét tökéletes helyszínt biztosít a tanfolyam megrendezéséhez, a magunk részéről mindent megteszünk a kiemelkedő szakmai és társasági program biztosítása érdekében. Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a résztvevőknek.

Dr. Ács Nándor
egyetemi docens, igazgató
Prof. Dr. Bánhidy Ferenc
egyetemi tanár, igazgató-helyettes