Program

A nők és a hormonok

TUDOMÁNYOS TÉMÁK

Ifjúsági szekció

Az idei kongresszuson a Magyar Menopausa Társaság és a Magyar Szülészeti- Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság Ifjúsági Szekciót hirdet, melybe szeretettel várunk minden fiatal (35 év alatti) PhD hallgatót, rezidenst, szakorvosjelöltet, akik szeretnének a fenti témakörökhöz kapcsolódóan előadást tartani (előadás időtartama 8 + 2 perc) vagy posztert bemutatni. A szekcióba való jelentkezéshez előadás/poszter összefoglaló beküldése szükséges, melynek megküldésekor kérjük megjelölni az Ifjúsági Szekciót.
A Tudományos Bizottság döntése alapján a legjobb absztraktot beküldő fiatal szerzők részére a kongresszus részvételi díja elengedésre kerül!

ELŐADÁS BEJELENTÉSE

2017. március 31-ig várjuk az előadásokat (felkért referátum 15 perc, előadás 8 perc + 2 perc vitaidő) absztrakt összefoglaló beküldésével (min. 1000-1200 karakter terjedelemben) az alábbi e-mail címre: huba@congressline.hu

SZAK- ÉS TOVÁBBKÉPZÉS

A kongresszus és továbbképző tanfolyam akkreditálásra került az Oftex rendszerében SE-TK/2017.II/00039. nyilvántartási számon. A részvétellel 25 kreditpont szerezhető!